AIRCONDITIONING

Het beste klimaat voor uw data

Bedrijven zijn steeds afhankelijker van data. Uitval van IT-systemen kan u duur komen te staan. Door middel van de juiste airconditioning  helpt APAC uw data beschikbaar te houden met het juiste klimaat in uw IT-ruimtes.  Ook voor airconditioning onderhoud bent u bij APAC aan het juiste adres.

APAC: specialisten in datacenterkoeling

Voor uw bedrijfsprocessen is continue beschikbaarheid van uw data essentieel. Nederlandse bedrijven lopen jaarlijks tientallen miljoenen aan omzet mis door uitval van hun IT-systemen. Met het juiste klimaat in uw datacenter of computerruimte kunt u dat voorkomen. Het koelen van deze ruimtes is dus een kritisch proces. Zeker nu bedrijven steeds meer vragen van de rekenkracht van servers en andere computersystemen. Voor optimale koeling is specialistische kennis en ervaring nodig. Bij APAC bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij zitten al meer dan 30 jaar in het vak. We weten precies onder welke omstandigheden uw apparatuur het best presteert en hoe we die omstandigheden kunnen creëren en in stand houden.

In elke ruimte de juiste temperatuur en luchtvochtigheid!
close-control-airconditioning-apac

Close control airconditioners

close-coupled-airconditioners

Close Coupled airconditioners

Airconditioning van betrouwbare kwaliteit

In de loop der jaren is APAC uitgegroeid tot dé specialist in de Benelux voor het koelen van computerruimtes en datacenters. We leveren de airconditioning die u nodig heeft en sluiten de benodigde apparatuur op de juiste manier aan. Daarbij werken we uitsluitend met gerenommeerde merken en onderscheidende producten. In samenspraak met de fabrikanten blijven we zoeken naar nog betere oplossingen.

Innovatieve en efficiënte koeling

De ervaring en kennis die we bij APAC hebben opgebouwd, zetten we graag in om koelsystemen verder te verbeteren. Met creatieve oplossingen en slim rekenwerk dragen we bij aan vele innovaties. Zo hebben we op zowel koel- als regeltechnisch gebied een aantal slimme technieken ontwikkeld om meer energie te besparen. Voor efficiënte koeling van kleine computerruimtes en grote datacenters.

Duurzaamheid: een beter milieu, een lagere rekening

Datacenters en computerruimtes zijn grootverbruikers van energie. Daarom is het belangrijk om die energie optimaal te benutten. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw energierekening. Wij zetten dan ook vol in op duurzaamheid. Met onze efficiënte systemen daalt uw energieverbruik aanzienlijk. Wij bieden de beste oplossing voor uw situatie, zodat u energie en kosten bespaart. We helpen u bijvoorbeeld om de restwarmte uit de computerruimte in uw gebouw te hergebruiken.

Maatoplossing: van kleine computerruimte tot datacenter

Of u nu een groot datacenter hebt of een kleine computerruimte, koeling is een belangrijk onderdeel van uw IT-budget. Wij helpen u graag om uw kosten te beheersen met innovatieve oplossingen op maat. De specialisten van APAC analyseren uw computerruimte en werken samen met ervaren adviseurs en installateurs. Op basis daarvan ontwerpen ze een koelconcept dat volledig aansluit op uw situatie. Zo blijft uw IT-apparatuur optimaal presteren en heeft u continu de beschikking over uw data.

APAC is importeur en leverancier van: